23948sdkhjf

Fusionerer fire datterselskaber som del af ambitiøs vækstplan

De fire Jual Group-selskaber, Bygtjek, Fixnordic, Jual og Perform, har siden 2019 delt services som IT, marketing, produktudvikling og bogholderi via moderselskabet Jual Group A/S.

Nu trimmes sejlene yderligere og de fire selskaber, som alle udvikler/producerer/sælger tag- og facadeprodukter til byggebranchen, bliver fusioneret.

Det nye selskab hedder Jual A/S.

Ambitiøst vækstmål

Den Juelsminde-baserede virksomhed er siden 1968 vokset fra at være en lille blikkenslagervirksomhed til i dag at være en produktionsvirksomhed med kunder i ind- og udland, 220 ansatte og en omsætning på en halv milliard.

Og udviklingen stopper ikke her, pointerer administrerende direktør i Jual, Ib Floutrup:

- Vi har ambitiøse vækstmål, og vi ser et potentiale i markederne for at kunne intensivere vores omsætning i de kommende tre år. Fusionen kommer derfor ikke til at koste arbejdspladser – tvært imod.

- Vi vil skabe væksten via en stærkere fælles salgsorganisation på det danske marked, øget fokus på produktudvikling og ikke mindst et markant øget fokus på eksportaktiviteterne, som i dag udgør 40 procent af vores samlede omsætning, uddyber Ib Floutrup.

Plads til vækst

En sådan vækst kræver plads, så de seneste 10 år har Jual Group opkøbt matrikler i et industriområde i udkanten af Juelsminde.

Administrerende direktør i Jual Group, Anders Kjær Jørgensen fortæller:

- Egentlig ville vi helst have udvidet på Industrivej, hvor Jual har haft hovedsæde siden starten af halvfjerdserne. Men udvidelsesmulighederne på Industrivej er begrænsede, så vi har løbende opkøbt erhvervsejendomme og erhvervsjord i udkanten af Juelsminde, hvor vi vil samle alle vores aktiviteter i fremtiden.

Videreførelse af værdier og lokal forankring

Jual har siden etableringen i 1968 været en værdibåret virksomhed med stærke rødder i lokalsamfundet. Æren skal tilskrives virksomhedens grundlæggere, Anne-Marie og Svend Jørgensen – forældre til Anders Kjær Jørgensen.

- Mine forældre skabte en kultur, hvor arbejdspladsen blev mere end blot et sted, man stemplede ind fra 7.00 til 15.00. Den blev et tilhørsforhold. Og den måde at se sine kolleger og arbejdsplads på har ledelsen i Jual A/S og jeg ønsket at føre videre. Og, med vanlig jysk beskedenhed, synes vi, at vi er lykkedes med det - og vi er meget opmærksomme på, at vi skal have et ekstra vågent øje på dette i forbindelse med fusionen, siger Anders Kjær Jørgensen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079