23948sdkhjf

Plastvirksomhed hædret med erhvervspris

Lolland-Falsters Erhvervspris går i år til plastvirksomheden Melitek.

Nørre Alslev-virksomheden Melitek, der er specialiseret i produktion af elastomer- og polymer-compounds, har modtaget Lolland-Falsters Erhvervspris 2024.

Det var Ingolf Stenstrup Larsen fra Nordea, der på vegne af dommerkomiteen bag Lolland-Falsters Erhvervspris begrundede valget af Melitek på følgende måde:

- Melitek har gennem de seneste 20 år leveret imponerende økonomiske resultater, og de seneste fem år er omsætningen blevet fordoblet. Som eksportvirksomhed bidrager Melitek aktivt til Lolland-Falsters vækst, både gennem nye ansættelser og udvidelse af virksomheden. De har investeret i såvel fysiske udvidelser som avanceret robotteknologi, og er kendt for sin innovation i en stærkt reguleret branche.

- Bæredygtighed er centralt i forretningsmodellen, hvor der leveres bæredygtige, PVC-frie plastgranulater til sundhedssektoren. Med disse mange initiativer er virksomheden et vigtigt tandhjul i Lolland-Falsters erhvervsmotor, og en velfortjent modtager af Lolland-Falsters Erhvervspris 2024, lød det videre.

To medarbejdere tog imod prisen

Det var to af Meliteks medarbejdere, der på vegne af ejerne og direktørerne Kim og Jesper Laursen modtog prisen. Helle Guldbjerg, der er controller, og John Strandgaard, operations manager, modtog årets erhvervspris under stående bifald fra en fyldt teatersal i Nykøbing Falster, da de kom på scenen for at modtage Lolland-Falsters Erhvervspris 2024.

Kim og Jesper Laursen var på arbejde på en vigtig messe i Milano og det kunne selv en erhvervspris ikke aflyse. Dertil er messen for vigtig for Melitek, kunne Helle Guldbjerg berette fra scenen under takketalen.

Virksomhed i vækst

Melitek i Nørre Alslev på Nordfalster er en fremgangsrig virksomhed, der har præsteret en flot vækst gennem mange år. Virksomheden flyttede i 2003 til Falster, og har siden femdoblet antallet af ansatte. Der er mere end 50 ansatte på virksomheden, der hvert år præsterer solide overskud.

Virksomheden ejes af Kim og Jesper Laursen, og de har som ejerledere lagt stor vægt på konstant at investere en stor del af overskuddet i udvikling af virksomheden og levere nye, innovative og bæredygtige plastgranulater til sundhedssektoren.

Udover Melitek var også Enelco, S.E.W North Filtration og Scandlines nomineret til prisen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063