23948sdkhjf

LD Equity investerer i BARTO

LD Equity 3 investerer i BARTO A/S, der igennem de sidste par år har udviklet sig til en betydende underleverandør til metalindustrien i Danmark.
Målet er at ekspandere BARTO over de kommende tre-fem år og dermed, gennem såvel organisk vækst som opkøb, at udvikle virksomheden til at blive en af de mest eftertragtede underleverandører til metalindustrien.

- Med LD Equity i ejerkredsen er vi klar til yderligere ekspansion på det danske marked i de kommende år, og sammen med de nuværende ejere og vores finansielle partner er vi godt rustet til fremtiden, udtaler Torkel Olrik.

For at nå målet forudser Torkel Olrik, at BARTO Koncernen både skal vokse organisk og gennem opkøb af andre virksomheder og dermed medvirke til en konsolidering i underleverandørbranchen.

- Branchen står foran et betydeligt generationsskifte og teknologiskifte i de kommende år. Vi har en stærk platform, de rigtige folk på posterne og en gunstig markedsposition. Det giver gode muligheder for at integrere nye virksomheder og dermed skabe lønsom vækst, siger Torkel Olrik.

Hos LD Equity ser partner Søren Møller gode muligheder i BARTO Koncernen.

- BARTO er en spændende og meget attraktiv virksomhed, hvor ledelsen har bevist, at de er i stand til at generere organisk vækst såvel som at gennemføre opkøb og efterfølgende integrere de nye aktiviteter effektivt. Vi ser derfor BARTO som en stærk partner i en branche med gode muligheder for vækst. Samtidig er jeg overbevist om, at LD Equity, blandt andet gennem vores betydelige industrielle netværk, kan bidrage positivt til denne vækst, siger Søren Møller, LD Equity.

BARTO’s ejerskab vil efter transaktionen være ligeligt fordelt mellem LD Equity og selskabets ledelse. I forbindelse med transaktionen indtræder administrerende diriktør Preben Tolstrup, LOGSTOR, som bestyrelsesformand og medejer i BARTO.

Kilde: BARTO LNT A/S - http://www.barto.as

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078