23948sdkhjf

Euro-Vent leverer luft til industrien… vil du være med?

Euro-Vent leverer nøglefærdige projekter fra designfasen til aflevering hos kunden og søger nu en faglig kompetent projektleder til virksomhedens kontor i Århus for yderligere at styrke virksomhedens position.
Faglige kvalifikationer:
Du er formentlig uddannet ingeniør, maskinmester eller tilsvarende – det væsentligste er, at du har nogle års erfaring fra ventilationsbranchen og gennemførelse af projekter af varierende størrelse og omfang.

Personlige kvalifikationer:
Du tager ejerskab for dine projekter og evner at fastholde og udbygge samarbejdsrelationer via godt købmandskab og stor handlekraft. Som person er du udadvendt, besidder et godt overblik og en god gennemslagskraft. Du trives i et beslutsomt arbejdsmiljø præget af entreprenørånd med stor ekstern kontaktflade. Din arbejdsform er præget af selvstændighed og evne til samarbejde.

Du er god til at formulere dig i både skrift og tale, samt er en trænet pc-bruger.

Brugererfaring med AutoCad og CadVent vil være en fordel for den rette kandidat.

Euro-Vent tilbyder dig:
En velfungerende arbejdsplads med flad organisationsstruktur med korte kommandoveje og uformel omgangstone. En virksomhedsvision der bygger på tillid, og hvor medarbejdertrivsel, kundetilfredshed og kvalitet har høj prioritet.

Hos Euro-Vent har den rette kandidat ingen øvre grænse for ansvar samt personlig faglig udvikling.

Løn forhandles ud fra kvalifikationer.

Tiltrædelse efter aftale

Yderlige oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Paul Sandal, 87 36 24 60

Ansøgningen sendes til:
Euro-Vent ApS
Sindalsvej 31
8240 Risskov
Mail: info@euro-vent.dk

Om Euro-Vent:
Euro-Vent er en dansk ventilationsvirksomhed, der klarer sig godt på det danske marked. Euro-Vent beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af procesventilation til jern- og metalindustrien, den kemiske industri og levnedsmiddelbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094