23948sdkhjf

Granly får flere muskler i topledelsen

Tidligere revisor er ansat som økonomidirektør i mini-konglomeratet.
Omsætningen er vokset over 50 procent - 180 mio. kr. - i løbet af de seneste fire år hos Granly Gruppen. Den voldsomme vækst kræver flere ressourcer i topledelsen. Og derfor er Kim Junk ansat som økonomidirektør.

- Jeg skal hjælpe virksomheden videre med økonomiske processer, rapportering og strategiske opkøb. Granly Gruppen har købt en lang række virksomheder over de senere år, og jeg tror, at der er et ønske om at fortsætte linjen, siger økonomidirektøren, der blev ansat 1. juli.

Kim Junk er statsautoriseret revisor, og han har de seneste 30 år arbejdet hos KPMG og Ernst & Young. Han kender samtidig Granly Gruppen særdeles godt.

- Jeg har, indtil mit jobskifte blev offentliggjort, været revisor for virksomheden. Uafhængighedsregler gjorde dog, at jeg overdrog Granly-opgaven til kolleger i efteråret 2015, fortæller Kim Junk.

En smal organisation
Granly Gruppen har købt en lang række virksomheder over de senere år, og derfor er opgaven for topledelsen også vokset.

- Min ansættelse er også en konstatering af, at når man vokser med mange opkøb og integrationsopgaver, er der brug for flere kræfter. For historisk set har Granly Gruppen været en relativt smal organisation med administrerende direktør Kjeld Vogt og økonomichef Anette Lindegaard Knudsen, siger Kim Junk.

- Der har været brug for lidt flere muskler indimellem de to. Måske en stor forsvarsspiller bag Kjeld Vogt og måske en aflastning af Anette, som er vokset med opgaverne over årerne.

Granly Gruppen dækker over Granly Steel, Granly Diesel, Esbjerg Shipyard, Ceropa, KVK Hydra Klov, RMG Steel og Grumsens Maskinfabrik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078