23948sdkhjf

Ambitioner hos Hydro Aluminium

[i]Den Tønder-baserede virksomhed Hydro Aluminium har oplevet resultatfremgang på baggrund af lettere faldende omsætning.[/i]
Hydro Aluminium Tønder A/S vil være markedets mest pålidelige, hurtigste og innovative leverandør. Desuden vil selskabet være en anerkendt leverandør af »safety class 1« automotive profiler i Europa. Det er visioner, der kræver
kvalitet i alt, hvad Hydro Aluminium Tønder beskæftiger sig med. Det fastslår adm. Direktør Bo Lybæk, Hydro Aluminium
Tønder overfor Børsen mandag og tilføjer, at det kræver ændrede holdninger på alle niveauer i selskabet. Men han er sikker på, at målet vil blive nået.

Hydro Aluminium Tønder A/S er kommet bedre ud af 2003 end forventet. Omsætningen er faldet med 3 mio. kr. til 542 mio. kr, hvilket skyldes lavere råvarepriser. Til gengæld er årets resultat steget med lidt mere end 5 mio. kr. og er landet på 28,7 mio. kr.

Hydro Aluminium Tønder A/S henter halvdelen af sin indtjening i byggeindustrien, 15 pct. hentes i konstruktions og elektromekaniske industri, andre 15 pct. i den europæiske bilindustri samt 11 pct. i kontor- og møbelindustrien. Resten hentes fra en lang række aftagere. Hydro Aluminium Tønder A/S opererer især på markederne i Danmark og Tyskland, og i Tyskland er aktivitetsniveauet for den Tønder-baserede virksomhed øget.

Bo Lybæk er også øverste chef for Hydro Danmark A/S, der omfatter alle Hydro-aktiviteter i Danmark. Det selskab har hidtil haft kontorer i København. De skal nedlægges, og aktiviteterne flyttes til Hydro Aluminium Tønder A/S, skriver Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079