23948sdkhjf

Metal Supply synliggør systemleverandører

Metal Supply har i denne uge åbnet for muligheden for, at medlemmerne kan profilere sig som systemleverandører til jern- og maskinindustrien.
Nu er der åbnet op for muligheden for, at Metal Supplys medlemmer kan registrere sig som systemleverandører indenfor jern- og maskinindustrien.

Indkøbsvirksomheder foretrækker ofte at kunne afgive sin ordre til én virksomhed, der således bliver systemleverandøren, der kan sørge for at ordren bliver leveret – uafhængigt af om alle kompetencer findes in-house.

Dermed betragtes en systemleverance som et færdig produceret komponent eller produkt, der kan indgå direkte i en montageoperation eller leveres til et færdigvarelager.

Metal Supply regner med at en stor og kompetent skare af dens medlemmer vil registrere sig som systemleverandører, og dermed åbne op for endnu større samhandel på portalen.

Som indkøber af en systemleverance stilles der nogle forventninger til systemleverandøren. Disse forventninger kan interesserede læsere studere nærmere på dette link .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111