23948sdkhjf

Spændende nyheder på Cebit messen

[i]Portalerne Wood Supply og Metal Supply havde Tom Vejnø med på CeBit messen I Hannover - og det var en begejstret portalrepræsentant, der så mange muligheder I de nye software, der blev præsenteret.[/i]
Direktør Tom H. Vejnø fra E-Supply i Aalborg, slog en smut indenom Hannover efter sin rejse til Asien og besøgte CeBit Messer. Tom Vejnø der arbejder med strategisk indkøb for både Metal Supply og Wood Supply var begejstret for de mange nyheder der blev fremvist på software siden på verdens største IT og elektronik messe.

- De mange software nyheder var dog meget fokuseret på funktioner i forbindelse med den tekniske performance – der var dog ikke noget nyt omkring indkøbsværktøjer, som dem vi arbejder med, men mange spændende nye funktionaliteter, som vi kan se hen til i fremtiden. For eksempel mulighederne for at sende beskeder via SMS fra portalerne og med et MMS system kan der også vedhæftes fotos og man opnår at beskeden både kommer på både e-mail og mobiltelefonen, fortæller en begejstret Tom Vejnø.

Derudover var der ifølge Tom Vejnø mange nyheder omkring sikkerhed, antivirus muligheder, spamfiltre og firewalls.

- Det er programmer, der udvikles for at beskytte brugeren på Internettet, så vi kan håbe der resultere i, at vi får mindsket disse tidsrøvere og oparbejdet en sund kultur omkring udsendelsen af email baserede reklamer, hvor man, som på vore egne Metal Supply og Wood Supply tilmelder sig en service, før man bliver kontaktet, udtaler Tom Vejnø.

- De danske udstillere gjorde en flotfigur på messen med spændende nye produkter og flotte stande. Den internationale digitale signatur er ikke kommet nærmere, problemet er af finde en fælles standard i første omgang for EU, men det ser ikke ud til at blive løst lige med det samme, slutter Tom Vejnø

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094