23948sdkhjf

Universitet klar med alu-netværk

[i]Syddansk Universitet er klar med en database med over 160 virksomheder inden for aluminium.[/i]
Flere end 160 virksomheder med over 16.000 ansatte er nu samlet i den første danske database med et overblik over aluminiumsindustrien, www.alubase.dk , skriver ErhvervsBladet.

Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi ved Syddansk Universitet i Esbjerg har for det regionale vækstmiljø, AluVækst i Løgumkloster, kortlagt branchen, og oversigten omfatter både producenter inden for aluminium og leverandører af procesudstyr.

- Vi håber, at hvis en større virksomhed eksempelvis skal have lavet noget overfladebehandling af aluminium, så går den ind og søger på databasen, hvorfra der også er adgang til hjemmeside og kontaktpersoner hos relevante underleverandører. Vi tror på, at det har en effekt, at virksomhederne synliggør sig i et fælles netværk, siger forskningsassistent Lise B. Terp, Syddansk Universitet tilErhvervsBladet.

Lektor Svend Ole Madsen erkender, at databasen næppe giver en komplet oversigt over den danske aluminiumsindustri. Der er dog uden tvivl stadig virksomheder, der burde have været med i databasen, og vi håber at samle nogle af dem op ved letmetaldagen i april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094