23948sdkhjf

Underleverandører sammen i Indien

[i]Tre danske underleverandører i jern- og stålindustrien har slået sig sammen om fabrik i Indien. Dermed opfyldes flere af kundernes krav om totallevarandør-status og lavere omkostninger.[/i]
ECM, Brdr. Jensen A/S og Rool er gået sammen om at etablere en fabrik i Indien. Det sker som forsvar imod en voksende konkurrence fra Østeuropa. Desuden bliver ECM, Brdr. Jensen A/S og Rool nu totalleverandører, hvilket er et voksende krav fra markedet, skriver Børsen onsdag.

De tre firmaer har sammen med industrialiseringsfonden for Udviklingslande (IFU) investeret i en byggegrund uden for Bangalore, hvor man begynder at bygge en 2.100 kvadratmeter stor fabrik og kontorbygning i næste måned. Den totale investering er på omkring 10 mio. kr. IFU tegner sig for 33 pct. af firmaet, Danish Steel Cluster A/S, som ejer fabrikken i Indien og står for salgsarbejde i EU. Fabrikken vil beskæftige 50 medarbejdere, når produktionen starter til august.

- Vi har valgt at flytte vores løntunge produktion baseret på en rundspørge blandt vores kunder og potentielle kunder, forklarer direktør Bjarne Jensen fra ECM til Børsen.

Rundspørgen viste, at 42 af kunderne allerede var i gang med at hente billige tilbud i Østeuropa. Desuden ønskede 69 af kunderne at mindske antallet af deres underleverandører.Det sidste ønske vil ECM, Brdr. Jensen og Rool bl.a. kunne opfylde, fordi de nu slår sig sammen om den indiske fabrik. Desuden får de mulighed for at satse på udelukkende højteknologiske produkter i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063