23948sdkhjf

Styrker position som systemleverandør

[i]Jan Bach Maskinfabrik ApS er en anderledes maskinfabrik når det gælder logistik. Det drejer sig om det nyudviklede ERP-system Axapta 3.0, som muliggør en tæt styring af alle processer, fra ordren modtages, til varen ligger hos kunden.[/i]
Jan Bach Maskinfabrik ApS har nu i det seneste halvandet år opnået stor erfaring med det nyudviklede ERP-system Axapta 3.0, som muliggør en tæt styring af alle processer, fra ordren modtages, til varen ligger hos kunden.

Jan Bach Maskinfabrik ApS har flere års erfaring med med undermontage af hele units, hvor der både indgår limning, svejsning samt lodning af elektriske komponenter. Ved opgaver, hvor man ikke har kompetencen in-house, har man opbygget et tæt samarbejde med dygtige underleverandører, samtidig med, at man stadig har været ansvarlig for den samlede logistik omkring hele leverancen. Med det nye edb-system kan man nu tilbyde denne service til en bredere kreds af kunder.

Som noget helt specielt er der i det nye system lagt stor vægt på at kunne styre forskellige tegningsrevisioner for kunden. Dette er en stor styrke, især i forbindelse med udviklingsprojekter, hvor emnerne gennemgår en del tilretninger, før det endelige emne kan sættes i produktion.
Alt dette foregår i en tæt dialog med kundens konstruktionsafdeling, hvor tegningsudveksling kan foretages elektronisk i alle gængse fil-formater. Ofte indgås også aftale med kunden omkring salgsforecast og bufferlager, som håndteres af Jan Bach Maskinfabrik ApS.

Foruden at fræse og dreje i de fleste metaller, har Jan Bach Maskinfabrik ApS specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af alle typer plast.

Direktør Jan Bach (tv.) og planlægger Allan Fuglsang (th.) ser store muligheder i det nyinstallerede ERP-system, som vil gavne såvel nye som gamle kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079