23948sdkhjf

Dantherm udvider

[i]Dantherm gruppen oplyste via fondsbørsmeddelelser onsdag, at man overtager svenske Kontroll-elektronik AB samt at Stelectric A/S fusionerer med Thoustrup og Overgaard A/S.[/i]
A/S Dantherm Holding overtager - via datterselskabet Dantherm A/S - alle aktier i Kontroll-elektronik AB i Söderköping med virkning fra den 1. april 2004.

Kontrollelektronik AB producerer fortrinsvis klimaudstyr til tele-netværk og supplerer derfor det nuværende produktprogram i Dantherm A/S.

Med overtagelsen opjusterer A/S Dantherm Holding samtidig forventningerne til regn-skabsresultatet i 2004

Stelectric A/S, der er et 50% ejet datterselskab af A/S Dantherm Holding, og Thoustrup & Overgaard a/s påtænker at fusionere - med A/S Dantherm Holding som ejer af den bestemmende ejerandel.

Stelectric A/S har spidskompetence inden for specialdesignede løsninger til elektronisk klimastyring i små og store rum - og i særdeleshed inden for køling af telekommunikati-onscentraler og inden for overvågningsudstyr til forskellige formål.

Thoustrup & Overgaard a/s er en elektronikvirksomhed med speciale inden for elektronik-råder og -produktion. Inden for elektronikudvikling er de væsentligste arbejdsomhardware og software til elektroniske styringer og beregningsprogrammer og automation, som er baseret på computervision-teknologi.Begge virksomheder er beliggende i Randers.

Hvis fusionen bliver en realitet, vil det resultere i etableringen af en af Danmarks betydeligste virksomheder inden for udvikling af elektroniske styringer, automationsteknik og elektro-mekanisk montage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079