23948sdkhjf

Det lysner hos Riegens

[i]Lysarmatur-firmaet Riegens har fået kæmpeordre i Sverige og får brug for flere ansatte i Næsby.[/i]
Selv om Riegens netop har offentliggjort endnu et dystert regnskab, så er der forårsfornemmelser i Næsbys store lysarmaturvirksomhed, skriver Fyens Stifttidende.

- Vi har budgetteret med et overskud før skat på 7,5 millioner kroner i år, og vi ligger pænt over i første kvartal, og udsigterne for andet og tredje kvartal ser også pæne ud, siger økonomi- og salgsdirektør Claus Jensen fra Riegens A/S til Fyens Stifttidende.

Som et tegn på de nye tider har virksomheden netop lukket en aftale på 18 millioner kroner med det svenske postvæsen om leverance af 25.000 lysarmaturer til postsorteringerne.

2003 blev en skuffelse for Riegens, viser det netop offentliggjorte regnskab. Bemandingen måtte skæres i takt med, at omsætningen faldt, og der var igen problemer i det engelske datterselskab Riegens Lighting, der tabte 3,3 millioner kroner. Det betød, at Riegens måtte nøjes med et overskud på 571.000 kroner, hvilket ledelsen selv kalder "ikke tilfredsstillende" i beretningen.

Men nu er Riegens ved at slippe ud af de problemer, som mange andre industrivirksomheder også har hængt fast i. Og det er med en virksomhed, der er trimmet efter de dårlige år og derfor kan tjene betydeligt mere, hvis der for alvor kommer gang i omsætningen.

Fortsætter de takter, som det ser ud nu, så får Riegens ifølge Fyens Stifttidende brug for flere ansatte på fabrikken i Næsby.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063