23948sdkhjf

Øget optimisme forud for Metal 2004

Metal- og maskinindustrien er præget af optimisme og stigende investeringslyst forud for METAL 2004, metalindustriens egen fagmesse. Igen i år vil messen præsentere et bredt udbud af spændende nyheder inden for værktøjsmaskiner, værktøj og udstyr til metalindustrien.
Oven på lang tid med slanke ordrebøger breder optimismen sig nu i metal- og maskinindustrien, hvor produktionen i sidste kvartal af 2003 nåede op på det højeste niveau i tre år. Det fremgår af en analyse, foretaget af Danmarks Statistik for Foreningen af Smede- og Maskinvirksomheder i Danmark (SMD). Analysen viser samtidig, at halvdelen af virksomhederne i branchen har udvidet deres investeringsplaner i de seneste tre måneder.

- Vi er efter et par hårde år oppe på normalen igen. Og når halvdelen af virksomhederne i metalbranchen i analysen svarer, at de har udvidet deres investeringsplaner, så lover det godt for aktivitetsniveauet på METAL 2004 i forhold til udsigterne for branchen i 2003, siger Ole Storm Jeppesen, branchedirektør i Dansk Industri for Metal- og maskinindustrien.

METAL 2004, der afholdes i Fredericia Messecenter, foregår i dagene 20.-24. april. På messen er de førende leverandører til metalindustrien klar til at præsentere de seneste nyheder inden for både værktøjsmaskiner, værktøj og udstyr for branchens fagfolk.

- METAL har stor betydning som mødested for metalindustrien og de førende leverandører. Og efter DI’s konjunkturanalyses konklusioner at dømme vil interessen for messen stige massivt frem mod messens åbning, siger direktør for TP-Gruppen, Klaus Stampe Pedersen, der også er formand for Foreningen af Grossister i Værktøj og Værktøjsmaskiner, VoV, og formand for messeudvalget bag METAL 2004.

METALs betydning for det danske marked kom til udtryk i en Gallup-undersøgelse, foretaget efter METAL 2002, hvor ni ud af ti af udstillerne betegnede METAL-messen som en "meget vigtig" eller "vigtig" profilering over for målgruppen. Samtidig viste en analyse blandt de besøgende på METAL 2002 stor tilfredshed med det faglige udbytte af messen.

METAL 2004 er den 13. udgave af messen, der er Skandinaviens absolut førende på sit område. Messen blev afholdt første gang i 1978 og er siden 1982 afholdt hvert andet år.

METAL-messerne arrangeres af Danske Fagmesser A/S i samarbejde med Foreningen af Grossister i Værktøj og Værktøjsmaskiner, VoV, Dansk Værktøjsforhandler Forening, DVF, og fagbladet Jern- og Maskinindustrien.

METAL 2004, der har fri adgang for fagfolk mod registrering, har tirsdag til fredag åbent kl. 9.00-17.00, lørdag kl. 9.00-15.00. METAL 2004 slår dørene op i Fredericia Messecenter fra 20. til 24. april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125