23948sdkhjf

Smart internetbaseret lagerstyring

Professionel lagerstyring indebærer langt flere fordele for en virksomheds økonomi, end man umiddelbart regner med. Det handler ikke kun om disciplin og dyrebar produktionstid, der går tabt, mens man leder efter bortkomne værktøjer. Professionel lagerstyring er også et effektivt ledelsesværktøj.

Smart, internetbaseret lagerstyring



På METAL 2004 kan du se Sandvik Coromants nyeste løsninger inden for lagerstyring.

- Professionel lagerstyring er en vigtig forudsætning for en virksomheds produktivitet. Vi vil gerne være vores kunders bedste produktivitetspartner, og derfor interesserer vi os for lagerstyring, siger Peter Lundtoft, ansvarlig for de værktøjsadministrative systemer hos Sandvik Coromant.

- Udviklingen inden for lagerstyring har holdt trit med udviklingen i IT-teknologien, og derfor kan vi i dag tilbyde løsninger, der giver både produktionsfolk og ledelse gode kort på hånden i deres bestræbelser på at optimere logistikken og økonomien omkring produktionen.

Sandvik Coromant tilbyder to forskellige lagerautomater, og de er begge internetbaserede, hvilket giver en række fordele i forhold til traditionelle lagerautomater. Det nyeste system kaldes SmartDrawer, og det tilføjer styring og intelligens til eksisterende skuffesystemer, men leveres også komplet med nye skuffer og skabe.

I og med at SmartDrawer er internetbaseret, kan kunden automatisere sine genopfyldningsordrer via Sandvik Coromants forskellige e-handelssystemer eller generere fax- eller e-mail, hvis man foretrækker det. Systemet samler data, der giver nøjagtige prognoser og budgetter og sender automatisk rapporter til enheder med internetadgang. Fx kan ledelsen få konsoliderede rapporter over værktøjsomkostningerne.

Skuffer som er 75 mm eller højere, kan udstyres med SmartDrawer. Skuffen eftermonteres med SmartDrawer-låg, der betjenes ved hjælp af en industriel pc med berøringsskærm samt ”ud- og ind-knapper” på hvert rum i skuffen. SmartDrawer lågene findes med 2, 4, 8, 16 eller 28 rum så størrelsen bliver tilpasset til indholdet. Ved lagerlægning er ompakning ikke nødvendig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062