23948sdkhjf

Hydrauliske aftrækkere

[i]Nordjysk Hydraulik og Industriværktøj (NHI) præsenterer på METAL 2004 messen et nyt program af aftrækkere i samarbejde med Sweden Hydrotools.[/i]
På Metal 2004 præsenterer NHI, i samarbejde med Sweden Hydrotools et nyt program i hydrauliske aftrækkere, med indbygget pumpe.

Programmet består af en komplet serie af 2 og 3 benet aftrækkere, lejeaftrækkere og leveres også som komplette sæt. Aftrækkerne leveres i transportkasser og fås i følgende str. 4 – 8 – 12 – 20 – 30 ton, inkl. sikkerheds kæde og strømpe som beskyttelsesudstyr.

Fælles for hele programmet kan nævnes ; selvspændende, lav vægt, let betjening, fjedrende centerstyr, kvikjustering af gribedybde, og indbygget sikkerhedsventil.

Programmets kompakte design og fleksibilitet, gør dem velegnet i forbindelse med mange aftræksopgaver i industrien, autobranchen, og en lang række brancher der udfører forskellige vedligeholdelsesopgaver hvor man i dag bruger traditionelle aftrækkere, og kan endda løse opgaver hvor man i dag må opgive manuelle aftrækker, pga. for lidt plads, da der ikke er behov for store spændenøgler, nøgler med lange håndtag osv.

Samtidigt med den høje kvalitet og effektivitet på værktøjerne, kan de leveres til priser der gør dem til et endda meget attraktivt alternativ til traditionelle manuelle aftrækkere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062