23948sdkhjf

METAL 2004 åbnes

[i]I dag tirsdag åbner METAL 2004 i Fredericia Messecenter. Messen byder ud over nyheder inden for værktøjsmaskiner, værktøj og udstyr til metalindustrien også på temadage om letmetal og måleteknik samt en debat om outsourcing. Departementschef i Skatteministeriet Peter Loft og adm. direktør for Hydro Aluminium Tønder A/S Bo Lybæk åbner messen.[/i]
Når METAL 2004 slår dørene op i Fredericia Messecenter i dag står mere end 300 udstillere parat til at vise de besøgende virksomheder nyheder inden for værktøjsmaskiner, værktøj og udstyr til metalindustrien.

- METAL-messen har stor betydning som mødested for metalindustrien og de førende leverandører. Oven på et hårdt år er der ved at komme rigtig gang i industrien igen, og mange af de virksomheder, der besøger messen vil derfor stå overfor at skulle investere i nyt udstyr og maskiner, så de er parate til at imødegå den internationale konkurrence. Det gør METAL 2004 ekstra vigtig, siger direktør for TP-Gruppen, Klaus Stampe Pedersen, der også er formand for Foreningen af Grossister i Værktøj og Værktøjsmaskiner, VoV, og formand for messeudvalget bag METAL 2004.

METALs betydning for det danske marked kom til udtryk i en Gallup-undersøgelse, foretaget efter METAL 2002, hvor ni ud af ti udstillere betegnede METAL-messen som en "meget vigtig" eller "vigtig" profilering over for målgruppen. Samtidig viste en analyse blandt de besøgende på METAL 2002 stor tilfredshed med det faglige udbytte af messen.

Ud over de mange spændende produktnyheder byder METAL 2004 også på temadage om letmetal og måleteknik. Desuden holdes der på messen et medlemsmøde for Dansk Maskinteknisk Selskab under Ingeniørforeningen i Danmark, IDA. På medlemsmødet vil Jens Agergård fra Unimerco med indlægget 'Outsourcing til Fjernøsten eller ikke' fortælle om, hvordan man kan undgå unødvendig outsourcing til lavtlønslande i Fjernøsten og Østeuropa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094