23948sdkhjf

Løsninger i stedet for maskiner

[i]Ved åbningen af Metal 2004 opfordrede Bo Lybæk, adm.direktør i Hydro Aluminium Tønder maskinbranchen til at tænke i større helheder.[/i]
Den danske maskin- og metalindustri, og ikke mindst de små og mellemstore virksomheder skal tænke i større helheder end i dag, hvis de skal klare sig i den fremtidige konkurrence. Derfor skal det være slut med kun at levere og efterspørge enkeltmaskiner, når produktionsvirksomhederne skal investere i nyt produktionsudstyr. Således opsummerer ErhvervsBLadet budskabet fra Bo Lybæk, adm. direktør i Hydro Aluminium Tønder A/S, som tirsdag talte ved åbningen af messen Metal 2004 i Fredericia Messecenter.

- På vores fabrik i Tønder er vi i gang med en stor investering i et nyt produktionsanlæg til et større million-beløb. Jeg stillede som krav, at vi kun ville have én leverandør, for ellers ville vi slet ikke foretage investeringen, jeg vil kun have én kontaktperson, hvis noget ikke virker ordentligt i anlægget. Det lykkedes at finde en leverandør, der ville påtage sig opgaven, oven i købet en dansk leverandør, men det var ikke let, fortalte Bo Lybæk på messen.

- Vi kan gøre det her, fordi vi er en stor virksomhed, og dette her vil ikke være nyt i mange store virksomheder. Men også de mindre produktionsvirksomheder og maskinleverandører skal til at tænke i disse baner, hvis de vil klare sig i den fremtidige konkurrence, fortsatte Bo Lybæk ifølge ErhvervsBladet.

- Når en maskinleverandør siger ja til at levere en helhedsløsning, betyder det ikke, at han selv skal lave det hele, sagde Bo Lybæk endvidere. - I stedet skal han kunne stykke forskellige dele sammen og organisere, og det skal ske i et tæt samarbejde med produktionsvirksomheden, som skal aftage produktionslinien, fordi der i præciseringen af, hvad et anlæg skal kunne, reelt er tale om en lang række mindre strategivalg for virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063