23948sdkhjf

Indtjening fra dag 1

[i]Når professionelle virksomheder anskaffer nye maskiner kræver de hurtig forrentning af deres investering. Fx tolererer man ikke, at maskinen udrustes med værktøjer, der er udvalgt mere eller mindre tilfældigt. Værktøj og maskine skal spille sammen fra dag 1.[/i]
På METAL 2004 sætter Sandvik Coromant fokus på bestykning af maskiner. Der er mange penge på spil, og udrustningen har stor betydning for produktiviteten og tilbagebetalingstiden. Men det er tidskrævende og ofte overskueligt, for de fleste virksomheder at sætte resurser af til den nødvendige planlægning og analyse, før maskinen købes.

- Det har vi en løsning på, siger Lars Bursche, general manager hos Sandvik Coromant.

- Vi tilbyder vores kunder at indgå i planlægningsfasen, og samarbejder med både kunde og de af kunden udvalgte maskinleverandører. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at rådgive kunden om valg af maskinkonfiguration, og i kraft af vores størrelse har vi de resurser, der skal til for at samarbejdet bærer frugt, men jeg vil gerne understrege, at det er kunden - og kunden alene, der træffer valget af maskinleverandør.

På Sandvik Coromants stand kan virksomhederne få mere information om de betydelige økonomiske fordele, ved at udruste maskinen med de rigtige værktøjer lige fra begyndelsen. Her vil Sandvik Coromant også fortælle om fordelene ved at påbegynde samarbejdet tidligt i forløbet, og hvilke informationer kunden får som grundlag for at træffe den endelige beslutning. Fx vil kunden kende omkostningen pr. fremstillet komponent, og hvilken betydning den har for maskinens tilbagebetalingstid.

På METAL 2004 kan virksomhederne naturligvis også se produktnyhederne fra Sandvik Coromant. Fx de mange nye værktøjer til multitask-bearbejdning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078