23948sdkhjf

Igen ny direktør hos Nassau Door

[i]Efter fire magre år skifter Nassau Door direktør igen. Seneste skifte var i 2000. [/i]
Niels Erik Drøhse forlader Nassau Door, skriver Fyens Stifttidende. Den 53-årige administrerende direktør, der overtog chefposten i 2000, da Flemming Dyppel måtte slippe tøjlerne, er fratrådt med virkning fra den 5. april.
Sagens hovedperson har aftalt med bestyrelsen, at han ikke udtaler sig om årsagen til, at hans karriere i Nassau Door skulle få så brat en afslutning.

C.C. Nielsen, medejer af Micro Matic Holding, der ejer Nassau Door, afviser overfor Fyens Stifttidende, at der har været dramatik i forbindelse med Niels Erik Drøhses afgang efter 17 år i Micro Matic koncernen, men det er ingen hemmelighed, at det trods alle anstrengelser har været svært at få en guldrandet forretning ud af den midtfynske virksomhed, der blandt andet fremstiller hejseporte og ramper.

Niels Erik Drøhse overtog en omsætning på 345 millioner kroner og et underskud på 12 millioner kroner, da han satte sig i direktørstolen i 2000. Den daværende administrerende direktør, Flemming Dyppel, måtte bære ansvaret for de dårlige tal og gik "efter gensidig overenskomst".

Året efter - i regnskabsåret 2001-2002 - var tallene på bundlinjen blevet sorte. 2,7 millioner i overskud blev det til. Men det var langt fra de over 30 millioner kroner, der stod på bundlinjen i 1999-2000, og i 2003 var overskuddet yderligere skrumpet til 1,3 millioner kroner.

Om en måneds tid sluttes indeværende regnskabsår. C.C. Nielsen kan ikke sige ret meget om resultatet, ud over at det godt kan være, at det er faldende.

- Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have større overskud, men jeg tror ikke, du kan kæde det sammen med Niels Erik Drøhses fratrædelse, siger C.C. Nielsen tilFyens Stifttidende.

Drøhses afløser hedder Knud Christian Jensen og kommer fra en stilling som administrerende direktør i Triax A/S - et selskab i Micro Matic-koncernen. Her har han i løbet af de seneste år haft ansvaret for solide overskud til koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11