23948sdkhjf

Sanistål udvider programmet for kileremsskiver

Sanistål kan nu tilbyde danske kunder en komplet serie inden for kileremsskiver fra den italienske producent Chiaravalli.
Efter at have indgået en eksklusiv samarbejdsaftale med den italienske producent af transmissionsprodukter Chiaravalli, lagerfører Sanistål nu kileremsskiver i størrelserne SPZ, SPA, SPB og SPC.

Alle skiverne kan fås både til taperbøsning eller til udboring med notgang eller for spændbøsning. Ud over det større udvalg i størrelser lagerfører Sanistål også flerespors-kileremsskiver med helt op til 10 spor. Samtidig tilbyder Sanistål at klare eventuelle udboringer på sit værksted i Århus, så du kan få en færdig enhed – lige til at montere.

Som noget helt nyt kan Sanistål også tilbyde ribbebåndsskiver. Dette er en direkte konsekvens af samarbejdet med Chiaravalli, der har 25 års erfaring i at producere komplette programmer inden for alle transmissionsdele og blandt andet har licens til at producere de specielle og patenterede Gates-tandremsskiver.

Sanistål kan nu tilbyde danske kunder en komplet serie inden for kileremsskiver fra den italienske producent Chiaravalli.I forbindelse med samarbejdet har Sanistål udvidet sin lagerkapacitet med 40 procent for transmissionsprodukter, så leveringssikkerheden fortsat er helt i top. Hvis det utænkelige alligevel skulle ske, og det ønskede produkt ikke findes på hylderne, har Sanistål direkte adgang til Chiaravallis 40.000 m2 store distributionscenter i Milano, så produktet kan fremskaffes meget hurtigt.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Saniståls produkter eller nærmeste forhandler kan du kontakte Jan Pedersen på tlf. 87 44 33 00.

Sanistål A/S er en af Danmarks største grossist-virksomheder med et komplet sortiment inden for VVS, stål og metaller, værktøj og maskiner samt tekniske produkter. Virksomheden lagerfører mere end 105.000 varenumre, og de omkring 1.400 medarbejdere servicerer kunderne gennem sit landsdækkende net på 39 afdelinger – samt 20 afdelinger i Tyskland, Polen og Baltikum. Sanistål betjener dagligt mere end 20.000 kunder inden for industri, håndværk, offentlige og private institutioner samt entreprenørområdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075