23948sdkhjf

Stålpriser presser ventilationsbranchen

[i]De høje stålpriser presser ventilationsvirksomheder, der producerer kanaler af stål. Med de stigende priser er det nemlig blevet mere attraktivt at installere ventilationskanaler af tekstiler.[/i]
Intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for nogen, skriver dagens ErhvervsBladet og hentyder dermed til det faktum, at mens metalproducenterne vånder sig på grund af de hastigt voksende stålpriser, er humøret højt hos IPS Ventilation i Køge. Virksomheden laver ventilationskanaler i tekstiler og oplever i øjeblikket en øget efterspørgsel efter produkterne især på eksportmarkederne.

- Tekstilerne er ikke steget i pris de seneste tre år. Hidtil har vi kunnet producere ventilationskanaler til nogenlunde samme pris, som hvis de lavet af metal. Men med den udvikling, vi har set i stålpriserne de sidste måneder, står vi med et slagkraftigt alternativ, både når det gælder pris og leveringstid, siger adm. direktør Brian Refsgaard, IPS Ventilation A/ S til ErhvervsBladet.

Manglen påstål har ikke alene ført til stigende stålpriser men ogsåtillængere leveringstider. Det har ifølge ErhvervsBladet gjort det nødvendigt for europæiske ventalationsfirmaer, at melde om stigende priser påderes produkter samtidig med at leveringstiderne påde færdige produkter også er blevet længere. Det er dette faktum IPS Ventalation nu lever højt på.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063