23948sdkhjf

Lukning af MAN øger behov for bro

[i]Dansk Metals formand mener, at lukningen af MAN B&W Diesels produktion på Lolland øger behovet for Femer Bælt forbindelsen.[/i]
- Beskæftigelsen på Lolland har fået et nyt, kraftigt tilbageslag med MAN B&W’s beslut-ning i dag om at koncentrere produktionen af firetakts dieselmotorer i Frederikshavn i løbet af næste år, siger Dansk Metals formand, Thorkild E. Jensen.

- Det er selvfølgelig glædeligt, at arbejdspladserne ikke flyttes til udlandet, og at der bliver mulighed for flere arbejdspladser i Frederikshavn, siger han i en udsendt pressemeddelelse.

- Men for Lolland er det en katastrofe, at den største Metal-virksomhed i Storstrøms amt indskrænker så voldsomt. Katastrofen bliver bestemt ikke mindre af, at vi i sidste uge fik besked om, at firmaet Ree lukker sin Nakskov-afdeling med 50 Metal-arbejdspladser.

Lukningerne øger behovet for at skabe nye muligheder på Lolland – og det vil en fast for-bindelse over Femer Bælt kunen medvirke til. Derfor vil Dansk Metal forstærke presset for at få etableret en fast forbindelse over Femer Bælt, siger Thorkild E. Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064