23948sdkhjf

Danske gearkasser i tyske tog

[i]Hørlyck & Kongsted Maskinfabrik A/S i Vamdrup producerer gearkasser til det krævende tyske marked. I første omgang 200 stk, med option på yderligere 300 gearkasser.[/i]
Hørlyck & Kongstad Maskinfabrik A/S laver i øjeblikket en gearkasse hver dag, der sendes til en tysk producent af specialgodsvogne i Hannover.

Der er tale om en total leverance, hvor Hørlyck & Kongstad står for alt undtagen tandhjulene, der leveres af en af tyskerene godkendt dansk producent. Det netyder at maskinfabrikken har alle sine teknologier i gang lige fra CNC drejning over laserslæring til overfladebehandlingen, for gearkasserne leveres grundmalede.

Aftalen med de tyske togvognsproducenter i Hannover kom i stand på baggrund af Hørlyck & Kongstads samarbejde med fem andre danske virksomheder om markedsføringen i Tyskland. Ud over millionordren til Hørlyck & Kongstad, der kan blive fulgt op af endnu en ordre fra samme tyske firma om gearkasser, har flere af de øvrige i markedsføringssamarbejdet også fået ordrer i hus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062