23948sdkhjf

Optimisme hos leverandørerne på messen

[i]Leverandørerne til metalindustrien udtrykker oven på fagmessen METAL 2004 tilfredshed med messen og interessen for deres produkter. Udstillerne siger samtidig, at de på messen for alvor har kunnet mærke optimismen i metalindustrien.[/i]
Før messen kom optimismen blandt brugerne til udtryk i en analyse, som arrangørerne af METAL 2004 gennemførte blandt mindre og mellemstore virksomheder i den danske metalindustri. Over halvdelen af de adspurgte virksomheder – eller 52 procent – svarede i analysen, at de forventer stigende omsætning i 2004.

- Vi er meget tilfredse med METAL 2004. Fredag var der sort af mennesker på gangene, og vi har haft et fint antal besøgende på vores stand, siger administrerende direktør Lars Bursche, Sandvik Coromant.
Hos DMG Danmark, der leverer værktøjsmaskiner til metalindustrien, siger direktør Per Stehr Jensen:

- Vi er godt tilfredse med besøgene på vores stand. Interessen har været stor for vores produkter, lige fra universal- til specialmaskiner, og vi har på METAL 2004 både indgået aftaler om ordrer og lavet aftaler, der ligger klar til indgåelse i den nærmeste fremtid.

Kension AB har ifølge direktør Kent Olsson mærket større interesse for sine produkter på messen end tidligere.

- Vi har haft flere kvalificerede kontakter på METAL 2004 end på METAL 2002, siger Kent Olsson, der mærker markedet i Danmark bevæge sig mere i opadgående retning.

METAL 2004, der i år blev afholdt for 13. gang i Fredericia Messecenter, blev i alt besøgt af 18.294 fagfolk fra hele landet.

Kilde: Jern- og maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062