Så samles industrien i Malmø
Nedtællingen er i gang til Plastteknik Nordic i Malmø.
Messen er det nordiske samlingspunkt for plast og polymerindustrien, og cirka 200 udstillere er med på messegulvet i år. Det gælder både udstillere fra Sverige, Danmark og resten af det nordeuropæiske område.
Det er svenske Easyfairs, der arrangerer messen i samspil med en lang række organisationer og foreninger, blandt dem er også Plastindustrien i Danmark, og det fælles mål er at styrke forudsætningerne for produktidé og produktion gennem teknologiske trends.
Messeoptakt i avisen
Her i Magasinet Plast har du mulighed for at danne dig et overblik over, hvad der sker på messen, og hvem der udstiller. De informationer får i vores messeoptakt på siderne 56-59, hvor du også kan læse interviews med både messearrangører og udstillere. Samtidig lægger vi op til det omfattende konference- og foredragsprogram, som er en del af Plastteknik Nordic.
Selve konferenceprogrammet strækker sig fra foredrag om ledelse til tekniske input, men på bundlinjen er målet det samme.
Det handler om at effektivisere og forenkle arbejdet inden for industridesign og konstruktion - med hovedfokus på polymere materialer samt innovative materialer i nye kombinationer, der giver unikke egenskaber.
- At besøge messen er helt klart den nemmeste måde til at finde inspiration, viden og nye leverandører, der kan medføre en mere effektiv, smartere og bedre produktion," lyder det fra arrangørerne.
Af de mere specielle indslag under Plastteknik Nordic, så giver virksomheden Biohax på messen mulighed for indblik i smarte microchip lagt ind ind huden.
Biohax tilbyder eksklusivt 10 besøgende at blive ægte digitale frontløbere ved at få et chip-implantat kvit og frit.
- Chippen sættes ind i den bløde del af hånden og er helt ufarlig at bære i kroppen. Blandt andet kan du trille ind på SATS uden at bruge dit plastikkort, hvis du er chippet," lyder det i opfordringen fra Biohax.
Biohax påpeger, at man er virksomheden med de flest udførte microchip-implantater i verden og at man tror på en fremtid, hvor kroppen kan kommunikere med den digitale verden omkring os.