23948sdkhjf

NCR lockout en realitet

Teknikerne, der holder dankortautomater og -terminal i gang, er stædige og vil ikke arbejde på ringere vilkår. Det amerikansk ejede NCR Danmark A/S har fra i dag lockoutet 23 teknikere, der laver dankortautomater og -terminaler i butikker og banker.
Ledelsen mener det er uansvarligt at fortsætte med for høje lønninger, fordi konkurrenceevnen forringes voldsomt, kan man læse i dagens udgave af ErhversBladet.

NCR Danmark er trods lange forhandlinger ikke blevet enige med teknikernes fagforening, Dansk Metal, om en forlængelse af den gældende overenskomst. Derfor er det drastiske skridt en realitet. Overenskomsten har kørt siden 1997 og den er ikke blevet fornyet, fordi teknikerne - med Dansk Metal som forhandler - har nægtet at få en ringere overenskomst. Derfor er reglerne, at man så kører videre med den gældende overenskomst.

- Jeg er sikker på, at vi kan få et glimrende samarbejde efter lockouten. Jeg ville ønske, at vi ikke skulle bruge energien på det her, men på at skaffe nye kunder, siger Peter Mikkelsen til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077