23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Netek

Info om det nye Netek IR System A/S
Info om det nye Netek IR System A/S

For at stå bedre rustet til de fremtidige udfordringer har vi i april måned udvidet kapitalgrundlaget, og etableret et nyt Netek selskab i A/S form i Mariager.

Vi fortsætter med det tidligere produktgrundlag, men vil sandsynligvis komme til at vægte de nye katalytiske IR tørremetoder yderligere. De er baseret på gasenergi og der er målt energireduktioner og tidsbesparelser på op til 80%.

Kravene i VOC direktivet fra 10. juni 2002 om reduktion af emissionen fra de Totale Organiske Kulstofforbindelser (TOC) fra driften, vil også betyde en øgende interesse for vore nye tørreanlæg til træ, plast og metal, hvor der dokumenteres op til 60% reduktion af emissionerne i tørreområdet.

Disse muligheder sammen med teknikkens øvrige fordele gør, at der er mange samfundsmæssige og virksomhedsmæssige fordele ved at anvende denne gasbaserede katalytiske IR tørring. Hvilket 15 solgte anlæg også dokumenterer.

Knud Rasmussen bliver den daglige leder, og Niels Erik Jørgensen vil være ansvarlig for udvikling, produktion og teknik.

På vor adresse i Mariager har vi stillet tre forskellige testovne op, så vore kunder kan komme og få deres emner afprøvet med det nye tørresystem.

Mariager 30. april. 2004

Netek IR System A/S
Knud Rasmussen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063