23948sdkhjf

Nye muligheder på Metal Supply

[i]Metal Supply har udvidet sine søgemuligheder og skaber dermed den korteste vej for jern- og maskinindustriens virksomheder til at finde potentielle samarbejdspartnere indenfor træ- og møbelbranchen, medlemmerne af søsterportalen Wood Supply.[/i]
Det er således muligt via Metal Supply at sende forespørgsler til Wood Supply’s medlemmer – og omvendt.

Den udvidede søgemulighed kræver ikke ny tillæring, men blot et medlemskab af enten Metal Supply eller Wood Supply.

Sådan gør du:
Klik ind på Metal Supply’s Indkøb. Vælg herefter ”søg efter leverandør”.

I forhold til tidligere er der nu tilføjet en boks, hvor du kan markere, hvilken branche du ønsker at søge efter underleverandører i:

”Danske leverandører i jern- og maskinindustrien” eller ”Danske leverandører i træ- og møbelindustrien”.

Nu kan man søge på tværs af brancherne på Metal Supply, idet Wood Supplys medlemmer indenfor træ- og møbelindustrien også er blevet repræsenteret i søgemulighederne.Vælg f.eks. ”Danske leverandører i træ- og møbelindustrien” og indtast herefter søgeordet, fx ”træbearbejdning”. Tryk på ”Søg efter leverandør”, og du får en liste over leverandører, der modsvarer dine ønsker jævnføre søgeordet.

Med denne nye søgemulighed og sammenkoblingen af databaserne har du nu unikke muligheder for at finde underleverandører i et marked som du som jern og maskinvirksomhed måske ikke har det store overblik over og indblik i.

Blandt medlemmerne hos Wood Supply er en række store og anerkendte virksomheder, for hvem medlemmerne af Metal Supply er utroligt interessante. Nu er der let adgang til at finde hinanden.

Ud over mulighederne for let at søge efter leverandører i træ- og møbelindustrien, kan du nu også let oprette favoritgrupper for disse leverandører og hurtigt sende forespørgsler til udvalgte leverandører. Nøjagtigt som du kender det for jern- og maskinindustrien.

Når du skal sende til din favoritgruppe vælger du blot ”send forespørgsel” og vælger hvilken favoritgruppe forespørgslen skal sendes til.

Forespørgsler der sendes til Wood Supply medlemmer gemmes på samme vis som andre forespørgsler i ”mine annoncer”.

Metal Supply og Wood Supply har nu tilsammen mere end 300 medlemmer – og i øjeblikket kommer der 5 nye til om dagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063