23948sdkhjf

Nye henvendelser via portalen

Nordmark Maskinfabrik A/S i Sæby bruger Metal Supply aktivt i forbindelse med udvidelse af sit eget netværk og afsøgning af markedsmulighederne.
Ejnar Jacobsen, direktør, Nordmark Maskinfabrik bruger dagligt Metal Supply’s branchenyheder til at scanne markedsmulighederne. Dette gøres ved at se, hvem de nyeste medlemmer på portalen er.

- Det er meget relevant for mig, at der anføres i nyhedsbrevet, hvem de nyeste medlemmer på portalen er. Derved kan jeg nemt få et overblik over de virksomheder, jeg skal ”screene”, siger Ejnar Jacobsen.

Ejnar Jacobsen screener hvert nyt medlem, der kommer på portalen med henblik på at finde ud af, om det er en potentiel kunde eller underleverandør. De relevante virksomheder kontaktes med det samme på telefonen, og andre gange sendes brochuremateriale af sted med henblik på senere opfølgning.

Denne arbejdsmetode har ført til åbninger for samarbejde for Nordmark Maskinfabrik – samt reelle ordre.

Nordmark Maskinfabrik’s maskinpark kan bearbejde store emner til bl.a. vindmølleindustrien.Ejnar Jacobsen har ligeledes oplevet at få henvendelser fra andre virksomheder i netværket, der bruger samme arbejdsmetode, som han. Dette har ligeledes været med til at få ”ordrer på bogen” for Nordmark Maskinfabrik.

- Jeg er helt sikker på at netværket har sin berettigelse, da det er en enestående mulighed for at skabe nye relationer, vurderer Ejnar Jacobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078