23948sdkhjf

Uro på stålværket

Der er opstået uro på Dansteel A/S, blot halvandet år efter at virksomheden har etableret sig på det konkursramte stålvalseværk i Frederiksværk.
Denne uro har resulteret i, at 25 medarbejdere har forladt Dansteel A/S i protest mod personalepolitikken. De ansatte kræver mere indflydelse og mere i løn, men de russiske ejere afviser, skriver Frederiksborg Amtsavis on-line.

De ansatte mener, de er sat ud på et sidespor af de russiske ejere, fordi de ikke kan få tilladelse til at indvælge en repræsentant i bestyrelsen og få indsigt i ledelsens dispositioner. Samtidig udtrykker medarbejderne utilfredshed med lønnen, skriver Frederiksborg Amtsavis on-line.

Ifølge SiD-formand Jørgen Andersen har 25 ansatte forladt virksomheden de seneste fire-fem måneder i protest mod personalepolitikken, og formanden udtrykker alvorlig bekymring for virksomhedens fortsatte eksistens, med mindre der rettes op på skævhederne i tråd med de normer og traditioner, der gælder for det danske arbejdsmarked, skriver Frederiksborg Amtsavis on-line.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109