23948sdkhjf

Svendborg-virksomhed er optimist trods hård konkurrence

Metalkoncernen Kurt Hansen Holding A/S i Svendborg fik skrammer i 2003, fordi omsætningen faldt, og indtjeningen bevægede sig lige ned under nullet. Trods det svære år, ser ledelsen optimistisk på fremtiden.
- 2003 var et svært år at være maskinfabrik, og vi er da ikke stolte over regnskabet, siger den ene af direktørerne og indehaverne, Jens Kurt Hansen til ErhvervsBladet.

- Men dels mistede vi én af vore største kunder, den tyske fabrikant af trykmaskiner Heidelberg, der lukkede sin fabrik med 1500 ansatte i Kiel og flyttede produktionen til Sydtyskland og USA. Det ramte en række lokale underleverandører hårdt, fortsætter Jens Kurt Hansen til ErhvervsBladet.

Virksomheden har i nogle år haft svigtende indtjening, men investerer i fremtiden.

- Dels har vi investeret i fremtiden bl.a. ved at investere i en metalvirksomhed i Litauen, hvorfra vi fremover kan levere de mere enkle og billige metalprodukter til vore faste kunder, siger Jens Kurt Hansen til ErhvervsBladet.

Jens Kurt Hansen driver sammen med sin bror Søren Kurt Hansen familie-virksomheden. Kurt Hansen Holding består af to virksomheder, Kurt Hansen Maskinfabrik og Kurt Hansen Projekt, mens en tredje virksomhed, Kurt Hansen Audio, er solgt fra. Maskinfabrikken, der gav underskud i 2003, bearbejder primært tynde plader, og virksomheden har de senere år udviklet sig fra at være en traditionel underleverandør til at blive en strategisk samarbejdspartner for både danske og udenlandske kunder, kan man læse i dagens udgave af ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078