23948sdkhjf

Direkte forespørgsler på hulplader via internettet

Gl. Bedsted industri A/S har lanceret en ny interaktiv brugerflade på www.hulplader.dk hvilket giver branchen mulighed for at bestille og designe hulplader efter behov.
www.hulplader.dk , drevet af Gl. Bedsted industri A/S, er der nu mulighed for direkte og interaktivt at designe sin helt egen hulplade.

Ved hjælp af en interaktiv "wizard", designer man selv sin hulplade trin for trin. Hjemmesiden er opbygget med alle mulige forud definerede fakta såsom matrialer, hultype, hulstørrelse og sågar buk.

Dermed går man direkte til designfasen uden at undersøge hvad der kan lade sig gøre ved en leverandør først og man får betydelige frihedsgrader i sit design.

Selve processen med definerering af hulpladen tager typisk 1 til 2 minutter på denne måde og som en ekstra "krølle på halen" kan man få leveret en såkaldt "3D" solid sammen med prisen som en ekstra sikkerhed for at man har designet rigtigt!

Selve genereringen af 3D soliden sker nemlig automatisk med programmet SolidWorks med data generet af www.hulplader.dk .

Så det er normalt muligt at have priser og en tegning indenfor 1 time efter afsendelse af forespørgslen fra http://www.hulplader.dk

Yderligere information:
Gl. Bedsted industri A/S
Tom Pallisgaard Jensen

Tlf: (+45) 9794 5030
E-mail:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063