23948sdkhjf

God, dansk start på Elmia

2.969 besøgende lagde tirsdag vejen forbi messehallerne i Jönköping på førstedagen af årets udgave af Elmia Subcontractor.

Det var godt 10 pct. mere end tirsdag sidste år, og det kunne man godt mærke på den danske fællesstand.

- Jeg synes, det er gået rigtig godt. For mange af udstillerne hører jeg, at de har haft nogle gode forespørgsler, men det er klart, vi forventer os mere af de næste to dage, fortæller Knud Hareskov, fra Center for Underleverandører, der står for koordineringen af den danske fællesstand.

Og det kunne Hans Wolf, salgsdirektør hos Pers Group, også nikke genkendende til, da Jern & Maskinindustrien fangede ham onsdag formiddag.

- Indtil videre er der meget stille i dag, men i går synes jeg, det var godt, og vi har fået 10 leads med hjem. Så jeg er positivt overrasket, siger han.

Fællesstanden er delt i to i hver sin ende af hal B, men markedsføres som én samlet dansk stand. I alt 44 danske virksomheder udstiller på Elmia, og af dem er de 25 med på fællesstanden.

- Der er en hel del, vi har haft med før, men også nogle nye – en god blanding af mellemstore virksomheder og mindre, forklarer Knud Hareskov.

- Det er lidt nyt, at de større virksomheder også begynder at komme med på fællesstanden – i år har vi virksomheder som Mekoprint, Sjølund og Hoyer med, tilføjer han.

Og netop den udvikling er han glad for.

- Det betyder meget. Jeg plejer at sige, at fællesstanden er det bedste netværk, man kan bygge, fordi man får den her blanding af erfarne eksportvirksomheder og nye. Det giver en god synergi, slutter Knud Hareskov.

Elmia Subcontractor slutter på fredag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109