23948sdkhjf

Udvidelse af stålværk er på vej

Den nyetablerede virksomhed på stålværket i Frederiksværk, Danscan Metal, har indledt forhandlinger med Dansteel om køb af det store elektrostålværk på værket.
Går handlen i orden vil stålværket igen komme op i fulde omdrejninger i lighed med produktionen før konkursen.

Genåbningen af elektrostålværket vil i givet fald betyde 80-100 nye arbejdspladser, hvilket vil bringe antallet af beskæftigede på værket op på i alt 700 medarbejdere, fordelt på de to stålvirksomheder, der begge har bebudet en udvidelse af produktionen, fremgår det af Frederiksborg Amts Avis i dag.

Direktøren for Danscan Metal, Henrik Dam, holder kortene tæt ind til kroppen, men bekræfter, at forhandlingerne er indledt, men ønsker ikke at kommentere yderligere overfor avisen.

Elektrostålværket med de store smelteovne, der var Stålvalseværkets hjertekammer, blev anvendt til skrotbaseret fremstilling af råstål til videreforarbejdning. Danscan Metal importer råstål fra østlandene til videreforarbejdning, men da prisen på råstål p.t. er høj og transportvejen lang, vurderer virksomheden, ifølge Frederiksborg Amts Avis’ oplysninger, nu muligheden for selv at fremstille råstålet ved at nedsmelte skrot på elektrostålværket.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078