23948sdkhjf

Danske underleverandører vil ind på det kinesiske marked

Virksomhederne i Danmark skal have øjnene op for, at man sagtens kan sælge danske underleverancer til kinesiske industrivirksomheder. Derfor arrangerer og koordinerer Center for Underleverandør en dansk fællesstand på industrimessen i New International Expo Center i Shanghai, Kina, fra 12. til 15. oktober 2004.
- Mange opfatter Kina som et marked, man aftager fra og ikke afsætter til. Tankegangen er skæv, for faktum er, at Kina og Fjernøsten er et kæmpemarked med et kæmpe potentiale – også for danske produkter. Danske produkter forbindes med kvalitet, pålidelighed og troværdighed og efterspørges allerede på det kinesiske marked, fortæller projektleder, Torben Bjerregaard fra Center for Underleverandører i Herning, der koordinerer messefremstødet.

Fælles stand skaber større synlighed
En fælles stand skal gøre de involverede virksomheder synlige på industrimessen. Her får de deltagende virksomheder rig lejlighed til at fremvise deres produkter og kompetencer på et nyt marked med voksende afsætningsmuligheder og samtidig skabe internationale relationer og knytte værdifulde netværk. Derfor er det en enestående mulighed for at profilere danske virksomheder.

På nuværende tidspunkt har følgende fire danske virksomheder tilmeldt sig messen: Svend Høyer A/S (Hadsten), Randers Tandhjulsfabrik A/S, Danrol of Denmark A/S (Hillerød) og Texit Danmark A/S i Odense, og der er flere på vej.

Stadig plads til flere virksomheder
- Vi ønsker at stille med et stærkt team af danske virksomheder på industrimessen. Og selv om interessen allerede har været stor, ser vi gerne endnu flere deltagere, fortæller Torben Bjerregaard og fortsætter: "Interesserede er altid velkomne til at kontakte Center for Underleverandører for en uforpligtende snak".

New International Expo Center består af 5 messer i én. Da messerne blev afholdt i 2003 var der 909 udstillere fra 20 lande og mere end 33.000 fagfolk besøgte messerne.

Om messesamarbejdet
Center for Underleverandører som er beliggende på Handels- og IngeniørHøjskolen har sammen med Dimex ApS og Deutsche Messe AG udviklet et totalkoncept for det danske fremstød i Kina og Fjernøsten. På den måde er de deltagende virksomheder fritaget for en stor del af det ressourcekrævende arbejde omkring koordinering og praktisk arbejde i forbindelse med messestanden samt transport og hotelophold.

Yderligere oplysninger:

Center for Underleverandører
Projektleder, Torben Bjerregaard, tlf. 9629 6370

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078