23948sdkhjf

MARTIN satser på lederuddannelse

Torsdag i sidste uge var eksamensdag for 10 ledere har deltaget i Martin Professional`s interne lederuddannelse - Ledelse I Bevægelse (LIB).
LIB-uddannelsen tager udgangspunkt i en personligheds profil (Garuda). Den enkelte kursist har sammen med sin nærmeste leder (der i LIB sprog hedder Mentor) samt en erhvervspyskolog udvalgt personlige områder som ønskes videreudviklet.

Det kan være kommunikation, empati, konkurrenceevne og meget andet. I løbet af uddannelsen arbejder kursisten med de valgte områder ved at læse teori (som fås på en CD-rom), arbejde med cases samt afprøve ny adfærd i praksis.

Bodil Hemmingsen, modtager her sit diplom for deltagelse i LIB. Diplomet overrækkes af Produktionsdirektør Søren Kjær Nielsen.Forløb, teori og resultater er løbende blevet drøftet med Mentor og erhvervspsykologen.

Efter 1 års studier var der som tidligere nævnt tid for eksamen i torsdags. I eksamenskomiteen sad Søren Kjær Nielsen (Produktionsdirektør), Thomas Raunsbæk (Fabrikschef), Erik Justesen (Fabrikschef), Jesper Vinter (Fabrikschef), Erik Høholt (Erhvervspsykolog) samt Svend Pedersen (HR Manager).

Eksamen var opbygget således, at den enkelte kursist startede med en præsentation af forløbet og egen læring. Efterfølgende var der spørgsmål og dialog med eksamenskomiteen. Alle 10 kursister bestod eksamen.

Eksamenskomiteen var yderst tilfredse efter eksamensforløbet.

Vi tror alle på, at uddannelsen har været med til at gøre disse ledere endnu bedre - til gavn for både medarbejdere og Martin.

Planen er, at der starter endnu et hold på Ledelse I Bevægelse efter ferien.

På biledet ses fra venstre: Søren Frandsen, Bodil Hemmingsen, Bjarne Jensen, Anders Pedersen, Karl Zobbe, Gert Knudsen, Heine Korsholt, Michael Wøhlk, Carsten Levorsen og Michael Tellefsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.119