23948sdkhjf

Bornholmske lærlinge fanget i fyringsrunde – så trådte kolleger til

På Bornholm er den lokale producent af industrivaskeanlæg, Jensen Denmark, blevet hårdt ramt af coronakrisen. I april måtte virksomheden fyre 77 medarbejdere, og også flere af virksomhedens lærlinge var i farezonen.

Nu er andre virksomheder på Bornholm imidlertid trådt i karakter, og har overtaget nogle af Jensens lærlinge. Det skriver TV2 Bornholm.

Metal Bornholm og Dansk El-Forbund Bornholm har hjulpet fem nye virksomheder til at blive godkendt som læreplads.

Blandt de virksomheder, der har valgt at overtage en klejnsmedelærling fra Jensen, er Bornholms Energi- og Forsyning. Her var kommunikationschef Klaus Vesløs ikke i tvivl om, at man skulle hjælpe.

- Vi står på Bornholm i en situation, der er ret særlig, fordi virksomheden Jensen er så presset, som den er i øjeblikket. Og der er nogle mennesker deroppe, som har brug for at få afsluttet deres lærlingeforløb på en god og ordentlig måde. Da vi hørte det, havde vi selvfølgelig en god snak, hvor vi vendte, hvad vi kunne gøre ved det, og der har vi så haft muligheden for at tage et af de her mennesker - og det bliver måske til to - ind og hjælpe dem til at få afsluttet deres uddannelse ordentligt. Det er derfor, vi springer til, for det er basalt set det ansvar, vi må tage sammen, når vi som ø står i den situation, vi står i lige nu, siger han til TV2 Bornholm. 

Originalartikel: https://www.tv2bornholm.dk/artikel/kollegaer-adopterer-laerlinge-af-jensen-denmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095