23948sdkhjf

Fart på ansættelserne hos 90-årig virksomhed

Den 20. maj kan Haderslev-virksomheden Blue Wave fejre 90-års fødselsdag. Virksomheden er specialiseret i wire-produkter i rustfri stål, som blandt andet anvendes i marinesektoren og byggeriet. Det skriver JydskeVestkysten.

Virksomheden har gennem alle år været familieejet, og tror man, at de 90 år betyder, at alt foregår i et adstadigt tempo, må man tro om igen. Alene gennem det seneste års tid er der kommer 13 nye medarbejder til, så man i dag er 45, og yderligere fire-fem nye er på vej.

Også økonomisk går det godt for tiden. 2021 endte med et overskud før skat på 4,0 millioner kroner – eller knap fire gange så meget som året før

- De fleste industrivirksomheder har det godt i øjeblikket. Der har været optur, der har været et stort forbrug, og når folk køber mange sejlbåde, jamen så klarer vores maritime produkter sig også rigtig godt. Så der er generelt høje vækstrater i øjeblikket, og den bølge er vi med på, siger administrerende direktør og ejer Michael Hasbo til JydskeVestkysten.

Han tilføjer, at 2022 ser ud til at blive mindst lige så godt.

Michael Hasbo er tredje generation i virksomheden, og fjerde generation er såmænd også kørt i stilling i skikkelse af Christopher Hasbo, der er salgsleder.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/familieejet-virksomhed-seksdobler-millionoverskud-efter-90-%C3%A5r-s%C3%A5-nu-skal-mads-langer-forbi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078