23948sdkhjf
Del siden

Artlinco A/S

Har du en god idé, du gerne vil have realiseret og lanceret? Har du brug for at vide mere om din målgruppe? Eller vil du blot være sikker på, at dine produkter og services bliver gode forretninger?

Hvad enten du skal produktudvikle, optimere, markedsføre eller opnå større indsigt i marked og målgruppe, kan Artlinco hjælpe.

Teknik, design og traditionel faglighed er ikke længere nok. Hvordan sikrer vi, at du skaber værdi for dine kunder – og hvordan sikrer vi, at de rent faktisk vil købe og anvende dine produkter og services? Siden virksomhedens begyndelse i 2001, har vi gennem en helhedsorienteret tilgang til udvikling skabt over 315 succesfulde projekter, som spænder bredt fra produkter og services indenfor mundhygiejne, industrielle maskiner og emballager til grafisk materiale og kommunikation.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at gennemføre innovationsprojekter, hvad enten der er tale om radikal forandring, produktudvikling eller ’blot’ kostoptimering og re-design. Vores tværfaglige team af ingeniører, designere, MBA’ere og projektledere sikrer en udviklingsproces på det højeste professionelle niveau.

Vi arbejder systematisk for at skabe et ’ja’ fra dine kunder. En af metoderne er adfærdsdesign, samt konkret og individuel viden om slutbrugernes rationelle, samt irrationelle beslutningsgrundlag, hvilket hjælper os til at skabe målrettede løsninger som rammer plet. Vi glæder os til at fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed.

Artlinco A/S
Søndergade 4, 2. th
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK25171764
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.172