23948sdkhjf
Del siden

Galvanotek A/S

Vi er en anerkendt leverandør af elektrolytisk overfladebehandling med en stolt historie og en moderne tilgang til vores håndværk. Hos Galvanotek (tidligere Bjerringbro Fornikling A/S) er vi dedikerede til at levere førsteklasses kvalitet og service til vores kunder inden for en bred vifte af industrier.

Med vores avancerede produktionsfaciliteter og ekspertise inden for fornikling, forkromning og el-galvanisering er vi i stand til at imødekomme selv de mest krævende behov og sikre enestående resultater hver gang.

Erfaring og godt samarbejde
Vores hold af erfarne fagfolk er dedikerede til at opretholde vores tradition for topkvalitet og stræber efter at være på forkant med den nyeste teknologi og udvikling. Vi har gennem de sidste 25 år kørt i døgndrift, og tilbyder derfor hurtige og fleksible leveringstider.

Vi lægger stor vægt på samarbejde og partnerskab med vores kunder for at sikre, at vi opfylder deres behov og forventninger på alle niveauer. Uanset om det drejer sig om små eller store projekter, kan du regne med Galvanotek for pålidelig, effektiv og høj kvalitets overfladebehandling.

Galvanotek A/S
Hedemølle Erhvervsvej 10
8850 Bjerringbro
Danmark
CVR nummer: DK58982717
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062