23948sdkhjf

Microsoft Dynamics 365 Business Central er til dig, der ønsker at optimere alle led i din virksomhed

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central er du sikret et komplet system, som kan tage sig af alle forretningsprocesserne i din virksomhed. Med ét samlet system får du betydelige ressourcebesparelser, som i sidste ende vil give dig en sundere forretning. Læs mere om fordelene ved Business Central her.

Dine fordele som virksomhedsejer

Hvis du implementerer Business Central, er du sikret et stabilt ERP-system, som hjælper dig og giver dig overblik over alle processer i din virksomhed. Løsningen henvender sig til alle slags virksomheder, der ønsker at løfte forretningen og optimere processerne. Business Central indeholder en lang række standardfunktioner, og det kan samarbejde med mange andre programmer og apps fra eksempelvis Microsoft og Continia. Du har derfor mulighed for at tilpasse løsningen, så den gavner netop din virksomhed mest muligt. 

Business Central hjælper dig med processer inden for lager, indkøb, salg, finans, logistik, produktion og meget andet. Der er altså basis for at optimere virksomheden hele vejen rundt ved implementering af Business Central. Platformen er ligeledes fleksibel, så du kan tilpasse den løbende afhængigt af din virksomheds behov og i takt med jeres udvikling. Business Central kan leveres både som en cloud-løsning, der kan tilgås via internettet, og som en løsning installeret on-premise på egen server i din egen virksomhed.

Hvorfor skal du vælge Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Hvis du ønsker at optimere alle processer i din virksomhed, er Business Central det perfekte match. Systemet giver dig det overblik over din virksomhed, som skal til for at kunne øge funktionaliteten i hele forsyningskæden. Det er kompatibelt med en lang række andre programmer, såsom Microsoft Excel, Power BI, Teams og Outlook, hvilket udvider mulighederne betydeligt. 

Business Central kan bruges både i helt små virksomheder og op til store og komplekse virksomheder inden for langt de fleste brancher.

En erfaren leverandør 

Hos C2IT har de flere års erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Derfor er C2IT de helt rette at kontakte, hvis du har ønsker om at implementere løsningen i din virksomhed. De står også klar, hvis du blot har yderligere spørgsmål til Business Central. Uanset hvilke ønsker du har til at optimere din forretning, står C2IT klar til at hjælpe dig til at skabe en sundere og mere digital forretning. 

Send til en kollega

0.031