23948sdkhjf

En sparringspartner kan være guld værd

På et marked, hvor der løbende er kommet stigende krav til arbejdsforhold, er en solid samarbejdspartner essentielt.

Netop inden for stilladser er der inden for få år kommet en række nye krav til, hvad du som byggeansvarlig skal tilbyde dine ansatte m.v. Her kan det være en fordel at have en kompetent samarbejdspartner med på råd.

I denne artikel kan du læse mere om fordele ved at benytte dig af en sparringspartner inden for netop stilladsudlejning.

Hvilket stillads skal du vælge?
Med den rette sparringspartner får du de bedste betingelser for at vælge det rigtige stillads første gang. Med den rette viden om de forskellige stilladstyper kan du få vished om, hvilket stillads, der passer bedst til netop dine arbejdsopgaver. De forskellige stilladser kommer nemlig med forskellige fordele, som kan tilpasses dine arbejdsgange. Ligegyldigt om du har behov for et søjlestillads eller et facadestillads, så kan du med den rette løsning opbygge de bedst vilkår for dine ansatte samt udføre arbejdet på en effektiv måde.

Skal du have tilbehør til stilladset?
Et andet spørgsmål, som du bør stille dig selv og en eventuel samarbejdspartner, er, om du bør benytte dig af tilbehør til stilladset. Skal arbejdsopgaven f.eks. løses i vintermånederne kan det være en fordel at tilkøbe en klimaskærm, så dine ansatte er beskyttede mod nedbør og lignende. Derudover kan en el-hejs også være en nødvendighed, hvis der hyppigt skal laves tunge løft på pladsen. Dette sikrer både dine ansatte og giver dem de bedste betingelser for en effektiv arbejdsdag. Hertil kommer rækværk, støvnet m.fl. også ind i billedet.

Nordjysk Stilladsudlejning er din sparringspartner
Mangler du en sparringspartner til stilladsopsætning, så er Nordjysk Stilladsudlejning en kompetent sparringspartner, når det kommer til valg af stillads og opsætningen af de bedste arbejdsvilkår for dine ansatte.

Send til en kollega

0.031