23948sdkhjf
Del siden
Købes

Automatisk linje til fletning og udfletning af paller

Udløber
12. september 2025
Stand
Ny
Producent
GIPO Sp. z o.o.
Årgang
2024
  • Fordele ved automatisering af sammenfletning af paller:
  • Reduktion af transportomkostninger; på en enkelt transport kan der transporteres 825 styk sammenflettede paller, mens kun 561 styk usammenflettede paller kan transporteres.
  • Tidsbesparelse; Palleafviklings- og sammenfletningslinjen kan nå en kapacitet på op til 400 pallestykker i timen.
  • Optimering og øget sikkerhed; automatisering af palleafvikling og sammenfletning eliminerer behovet for manuel løftning. Dette reducerer væsentligt risikoen for ulykker og overbelastning.
  • Overvågning og optimering; den automatiserede linje til afvikling og sammenfletning af paller gør det muligt at overvåge logistikprocesser. Data om vareflow, ledetider og produktivitet kan indsamles og analyseres, hvilket gør det muligt at identificere områder til optimering.

Paller er en nøglekomponent i forsyningskæden. Efterspørgslen efter paller er enorm, og derfor har palleproduktion været den hurtigst voksende sektor i de senere år.

Vi designer, udvikler og producerer fra én lokation.

Gipos mål er at udvikle løsninger, der forbedrer funktionalitet, sikkerhed, effektivitet og omkostningsbesparelser i produktions- og lagerprocesser. I overensstemmelse med kundens behov er vi i stand til at implementere ethvert projekt, herunder transport, installation, SAT og operatørtræning.

For yderligere information om denne løsning, tøv da ikke med at kontakte os contact@gipo.eu

GIPO Sp. z o.o.
Bohaterów Warszawy 35
75-211 Koszalin
Poland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047