Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://lp.vejdirektoratet.dk/DA/vejsektor/leverandoerportal/Sider/Aktuelleudbud.aspx
Udbyder
Vejdirektoratet
Opdateringer
Udover de obligatoriske udelukkelsesgrunde, jf. udbudsloven §§ 135 - 136, er udelukkelsesgrundene anført i udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2, gældende for udbuddet.
Eventuelle spørgsmål stilles til e-mailadressen anført i udbudsmaterialet, Bestemmelser om udbud og tilbud, afsnit 4.
Spørgsmål og svar vil blive gjort tilgængelige på internetadressen anført i I.3), under Aktuelle udbud.
Driftsudbud 2021 - Servicering af glatførestationer
Vejdirektoratet
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 60729018
Postadresse: Niels Bohrs Vej 20
By: Aalborg Øst
NUTS-kode: DK0 Danmark
Postnummer: 9220
Land: Danmark
Kontaktperson: Anja Ernfeldt Poulsen
E-mail: aea@vd.dk
Telefon: +45 72443333
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://vejdirektoratet.dk
Internetadresse for køberprofilen: http://vejdirektoratet.dk
Del II: Genstand
Driftsudbud 2021 - Servicering af glatførestationer
Udbuddet omhandler de opgaver, der relaterer sig til servicering af glatførestationer langs statsvejnettet og enkelte kommuneveje i hele landet. Overordnet omfatter de udbudte opgaver, driftsovervågning, forbyggende vedligehold i form af årlige kontrolmålinger, afhjælpende vedligehold samt vagtordning
Se beskrivelse under punkt II.1.4.
Mulighed for forlængelse af 2 x 12 måneder.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgiver skal fremsende oplysninger om virksomhedens omsætning for det seneste regnskabsår i udfyldt "Det fælles europæiske udbudsdokument" (ESPD).
Den påtænkte vinder af udbuddet skal inden tildeling, som dokumentation for omsætning fremsende kopi af årsregnskab eller revisorpåtegnet oplysning om årsomsætning.
For virksomheder, der har været etableret i en kortere periode, fremsendes oplysningerne for så lang en periode af regnskabsåret som muligt.
Hvis tilbudsgiver er en sammenslutning af virksomheder, skal oplysningerne gives for hver enkelt virksomhed, idet summen af virksomhedernes nettoomsætning skal opfylde minimumskravet.
Hvis tilbudsgiver er en sammenslutning af virksomheder, skal der gives fuldmagt til en person, der bemyndiges til at tegne sammenslutningen. Samtlige deltagende virksomheder hæfter solidarisk for kontraktens opfyldelse.
Hvis tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen (fx underleverandører eller andre enheder i koncernen), skal tilbudsgiver godtgøre, at tilbudsgiver råder over de nødvendige ressourcer hos disse enheder. Dette skal ske ved at fremlægge tilsagn fra disse enheder i form af en erklæring om solidarisk hæftelse.
Der ønskes ikke oplysninger om øvrige planlagte underleverandører, hvis økonomiske og finansielle kapacitet tilbudsgiveren ikke baserer sig på med henblik på at opfylde minimumskravet.
Ordet "muligvis" er en fejl i EU-skabelon.
Minimumskrav til egnethed: Omsætning for seneste regnskabsår skal være mindst 26 mio. DKK.
i) Referencer indenfor alle relevante arbejdsområder:
Tilbudsgiver skal fremsende referencer, der dokumenterer erfaring med minimumskravene beskrevet i nærværende punkt indenfor de seneste 5 år. Ordregiver tillader referencer indtil 5 år tilbage af hensyn til konkurrencesituationen i markedet.
Tilbudsgiver skal i ESPD'ets beskrivelsesfelt eller i et særskilt bilag redegøre for de enkelte referencer, herunder projektnavn, ordregiver, kontraktsum, udførelsesperiode samt beskrivelse af projektet. Ved igangværende referencer skal det beskrives, hvor stor en del af opgaven, der er gennemført. Der ønskes ikke referencer på fremtidige opgaver. Der ønskes maksimalt 3 referencer. Det maksimale antal referencer gælder det samlede antal referencer for tilbudsgiver og de virksomheder, som tilbudsgiver baserer sin formåen på.
ii) Uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:
Der stilles som teknisk og fagligt egnethedskrav, at tilbudsgiver som minimum råder over det nedenfor anførte antal medarbejdere med de anførte uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer.
For begge krav gælder:
Hvis tilbudsgiver er en sammenslutning af virksomheder, skal der fremsendes dokumentation for hver virksomhed, idet virksomhedernes samlede formåen skal opfylde minimumskravet.
Hvis tilbudsgiver baserer sig på andre enheders formåen (fx underleverandører eller andre enheder i koncernen), skal tilbudsgiver godtgøre, at tilbudsgiver råder over de nødvendige ressourcer hos disse enheder. Dette skal ske ved at fremlægge tilsagn fra disse enheder om deres forpligtelser i så henseende. Tilsagn kan gives ved enhedens udfyldelse af felt hertil i ESPD og underskrift af ESPD.
Hvis tilbudsgiver baserer sig på andre enheders tekniske og faglige kapacitet, henledes opmærksomheden på udbudsloven, § 144, stk. 3.
Der ønskes ikke oplysninger om øvrige planlagte underleverandører, hvis tekniske og faglige kapacitet tilbudsgiveren ikke baserer sit tilbud på med henblik på at opfylde minimumskravet.
Ordet "muligvis" er en fejl i EU-skabelon.
i) Minimumskrav til referencer indenfor relevante arbejdsområder:
Der er krav om referencer indenfor følgende 6 arbejdsområder:
-Driftsovervågning
-Forbyggende vedligehold
-Afhjælpende vedligehold
-Fejlsøgning
-Konfigurering af netværks interface
-Vagtordning
ii) Minimumskrav til uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:
Tilbudsgiver skal råde over følgende antal medarbejdere, med nedenstående uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:
Minimum 1 x entrepriseleder
- Uddannelse som elektrotekniker, el-ingeniør eller el-installatør.
- Supplerende dokumenteret lederuddannelse
- Min. 3 års erfaring med entrepriseledelse indenfor de arbejdsområder, kontrakten vedrører.
- Gyldigt bevis for gennemført kursus i Vejen som arbejdsplads, trin I og II
Minimum 1 x specialist
- Uddannelse enten som ingeniør indenfor måleteknik, teknisk videregående uddannelse indenfor måleteknik, eller elektroniktekniker suppleret med relevant efteruddannelse indenfor måleteknik.
- Min. 5 års erfaring med tekniske løsninger og teknisk support for serviceteknikkere, indenfor de arbejdsområder kontrakten vedrører.
- Gyldigt bevis for gennemført kursus Vejen som arbejdsplads, trin I
- L-AUS (Lavspændings Arbejde Under Spænding) kursus
- Have gyldigt førerbevis til servicevogn/køretøj <3500 kg.
Minimum 3 x serviceteknikere
- Faglært elektroniktekniker eller elektriker
- Minimum 2 års erfaring med arbejde inden for de arbejdsområder, som kontrakten vedrører.
- L-AUS (Lavspændings Arbejde Under Spænding) kursus
- Epoxy certifikat
- Gyldigt bevis for gennemført kursus Vejen som arbejdsplads, trin I
- Have gyldigt førerbevis til servicevogn/køretøj <3500 kg.
Udbudsmaterialet indeholder en arbejdsklausul iht. ILO-konvention nr. 94.
Udbudsmaterialet indeholder krav om, at leverandøren skal beskæftige lærlinge.
Del IV: Procedure
Der vil ikke være adgang ved åbning af tilbud.
Del VI: Supplerende oplysninger
Udover de obligatoriske udelukkelsesgrunde, jf. udbudsloven §§ 135 - 136, er udelukkelsesgrundene anført i udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2, gældende for udbuddet.
Eventuelle spørgsmål stilles til e-mailadressen anført i udbudsmaterialet, Bestemmelser om udbud og tilbud, afsnit 4.
Spørgsmål og svar vil blive gjort tilgængelige på internetadressen anført i I.3), under Aktuelle udbud.
Postadresse: Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17
By: København Ø
Postnummer: DK-2100
Land: Danmark
E-mail: klfu@erst.dk
Internetadresse: http://www.klfu.dk
By: N/A
Land: Danmark
Frister for og procedurer for klager fremgår af "Lov om Klagenævnet for Udbud", lov nr. 492 af 12.5.2010, medefterfølgende ændringer, sidst lovbekendtgørelse nr. 593 af 02.06.2016.
Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage.
Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgereom, hvem der er blevet prækvalificeret. Fristen begynder dog først, når der i underretningen er angivet en kortredegørelse for de relevante grunde for ordregiverens beslutning.
I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1. 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidendeom, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen erblevet offentliggjort.
2. 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivereom, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystemer indgået. Det er en betingelse for, at fristen begynder at løbe, at underretningen indeholder en kortredegørelse for de relevante grunde for beslutningen.
3. 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvorordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. Lov om Klagenævnet for Udbud § 2, stk.2.
4. 20 kalenderdage regnet fra dagen efter, at ordregiveren har meddelt sin beslutning om kontraktensvidereførelse, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underretteordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. Lov om Klagenævnet for Udbud § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. Lov omKlagenævnet for Udbud § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mail adresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagevejledningen fra Klagenævnet for Udbud kan findes på Klagenævnets hjemmeside.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: DK-2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse: http://www.kfst.dk