23948sdkhjf

Ukrainere vil bygge mineryddere for Hydrema

I den ukrainske by Ladan mellem Kyiv og Kharkiv ligger fabrikken Pozhmashina. Den producerer brandkøretøjer, men ejeren, Oleg Averyanov, har et håb. Det skriver Børsen.

Ruslands indtog i Ukraine har nemlig betydet, at store områder er blevet mineret, og den dag krigen er slut, skal de fjernes. Det kommer til at tage mange år, og kommer til at kræve masser af materiel.

Derfor kigger Oleg Averyanov mod Danmark, hvor han håber, at nordjyske Hydrema er klar på et samarbejde om produktion af mineryddere.

- Ukraine mangler 500 af dem, og hos Hydrema er de gode til at bygge dem. Vi vil gerne sammen med Hydrema lave dem her. Det vil betyde mange af de nye job og den nye industri, vi har brug for i Ukraines økonomi, siger Oleg Averyanov til Børsen.

Hos Hydrema vil man hverken be- eller afkræfte, at man er i dialog med den ukrainske fabriksejer. Her konstaterer man blot, at man generelt taler med mange.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/udland/vil-bygge-mineryddere-med-dansk-hjaelp?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_55

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109