23948sdkhjf

Spaden er i jorden til Simpson Strong-Ties nye fabrik

I sidste uge kunne administrerende direktør hos befæstelsesproducenten Simpson Strong-Tie, Kasper Bregendahl, tage første spadestik til virksomhedens nye fabrik. Det skete sammen med Horsens’ borgmester Peter Sørensen og direktør for KT Erhvervsbyg, Per Henriksen. Det skriver Horsens Folkeblad.

I sommeren 2024 står en ny, 18.000 kvadratmeter stor fabrik klar tæt på motorvej E45 ved Horsens. Den skal afløse den nuværende fabrik i landsbyen Boulstrup godt 30 km derfra.

- I dag har vi 15-16.000 kvadratmeter fordelt på 17 mindre bygninger, der ikke hænger fysisk sammen. Nogle gange skal vores trucks ud i det fri for at hente noget fra en hal til en anden, siger Kasper Bregendahl til Horsens Folkeblad.

Bygge-planerne har været længe undervejs. Allerede da amerikanske Simpson Strong-Tie overtog virksomheden i Boulstrup i 2001, begyndte man at undersøge mulighederne for at bygge om. Senere opstod ideen om at bygge en helt ny fabrik, i første omgang i Boulstrup, men siden hen ved Horsens.

Placeringen ved Horsens betyder i øvrigt, at Simpson Strong-Tie kan spare omkring en halv million kroner om året i logistik-udgifter.

Originalartikel: https://hsfo.dk/erhverv/nu-kommer-100-arbejdspladser-til-horsens-vi-sparer-op-til-en-million-om-aaret-ved-at-flytte

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079