23948sdkhjf

Beckhoff Automation slår ny omsætningsrekord

Beckhoff Automation har øget sin globale omsætning med 28 procent siden forrige års omsætning på 1,182 mia. EUR. Det er ny omsætningsrekord for virksomheden.

I Danmark er omsætningen steget med 22,5 procent i 2022, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Virksomhedens fulde danske regnskab er endnu ikke offentliggjort. 

Beckhoff Automation har for andet år i træk opnået en omsætningsvækst på 28 procent og har nu slået sin egen rekord med en omsætning på 1,515 mia. EUR i 2022. 

Siden 2000 har Beckhoff, der er specialist i automationsteknologi, haft en gennemsnitlig årlig vækst på 15 procent.

Danmark følger trop

På det danske marked er Beckhoffs omsætning vokset med 22,5 procent i 2022. Den danske afdeling har haft en gennemsnitlig omsætningsvækst på 22,5 pct. om året siden 2005.

- Vi må vi konstatere, at vi rammer de danske kunders behov ret godt. Danske virksomheder har stort fokus på produktionsoptimering, højere PPM-tal (Parts Per Minute), mindre CO2-aftryk, samt modulært design og nem installation. Der er især efterspørgsel efter vores nye innovative transportsystem XPlanar, vores nye vision-løsning med egne kameraer, belysninger og linser, samt vores nye MX-System til automation uden styretavle, siger Michael Nielsen, adm. direktør i Beckhoff Automation ApS.

Enorm investering i R&D

Hans Beckhoff, der stiftede Beckhoff Automation for 43 år siden og er adm. direktør for den familieejede virksomhed, forventer fortsat vækst.

- Vi investerer årligt 80 mio. EUR i R&D, og vores vækst vil fortsætte som resultat af vores uophørlige fokus på banebrydende innovation og nye produktlinjer til markedet i overensstemmelse med vores New Automation Technology-koncept. Markedet har behov for hurtigere og smartere maskiner, der kan producere mere intelligent og med større output. 

- Vi bliver flere mennesker på kloden, og levestandarderne stiger. Så der bliver behov for mere af alt – fødevarer, medicin og forbrugsvarer, siger Hans Beckhoff, grundlægger og CEO i Beckhoff Automation.

- Desværre har manglen på halvledere og microchips i de seneste par år har skabt flaskehalse i forsyningskæden og ekstremt lange leveringstider for både os og automationsindustrien som helhed. Dette ser dog ud til at ændre sig nu, og vi forventer, at leveringstiderne bliver normale inden udgangen af året, siger Hans Beckhoff.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082