23948sdkhjf

CNC Onsite rykker ind i nyt domicil

CNC Onsite fik den 1. marts overdraget nøglerne til det virksomhedens nye domicil på Nordskellet i Vejle.

I det nye domicil har CNC Onsite fået væsentligt flere kvadratmeter at boltre sig på, både i værkstedet, der nu omfatter 2.000 kvadratmeter, og i administrationen, som har fået væsentlig bedre plads. Endda med god plads til udvidelse af medarbejderstaben.

CNC Onsite har udviklet sig til en højt specialiseret virksomhed indenfor vedligehold og reparationer til vindmølleindustrien. Virksomheden beskæftiger sig med højpressionsbearbejdning ude på stedet. Det meste af arbejdet udføres med specialmaskiner, som virksomheden selv udvikler.

Møllerne kører rigtig mange timer, og derfor bliver de også slidt. Tidligere har det været nødvendigt at skille møllerne, når de store hovedkomponenter skulle vedligeholdes og repareres. Det kræver brug af store kraner, og det er en både dyr og langsommelig proces. Mange af de opgaver kan CNC Onsites specialiserede teknikere løse oppe i møllerne ved hjælp af egenudviklede specialværktøjer. Det reducerer omkostningerne, og møllerne er hurtigere i drift igen – så det er både godt for økonomien og miljøet.

Søren Kellenberger, salgsdirektør udtaler i en pressemeddelelse:

- Vindmølleindustrien er inde i rivende udvikling, og industrien kigger hele tiden efter løsninger, der kan være med til at optimere driften.

- Vores teknikere er virkelig dygtige håndværkere, og de løser opgaver, som ikke ret mange andre kan. Da vi samtidig har egen udviklingsafdeling, kan vi udvikle specialmaskiner, der matcher de behov, vores teknikere ser ude på stedet, og det er en rigtig god kombination.

- Vi ser en stigende efterspørgsel fra både ind- og udland på vores services, og vores nye bygning er derfor et både nødvendigt, og vigtigt skridt vi har taget, for at kunne fortsætte udviklingen af virksomheden, og fortsat kunne levere den høje kvalitet og service, som vores kunder kender os for, slutter Søren Kellenberger.

For at fejre det nye domicil afholdes reception den 26. maj fra klokken 11-17, hvor CNC Onsite gerne vil se kunder, forretningsforbindelser, familie og venner af firmaet. En spændende agenda ligger for dagen, med blandt andet guidet rundvisning, taler og lidt til ganen i form af mad og drikkevarer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188