23948sdkhjf

Dunlop Hiflex åbner nyt industricenter tæt på Danmark

Som et led i den fortsatte vækststrategi hos Dunlop Hiflex slår industrikoncernen nu dørene op til et 2.500 kvadratmeter stort industricenter i Helsingborg.

Det skal samle firmaets aktiviteter inden for industrislanger, special- og kundespecifikke løsninger, og selvom lokationen er i Sverige, forventer den danske del af Dunlop Hiflex at drage stor nytte af de nyåbnede faciliteter

Til det udtaler business development manger Kasper Høier Nielsen:

- Efterhånden som vi udvider vores aktiviteter til at betjene hele Skandinavien, er vi fortsat forpligtet til at yde enestående kundeservice, opretholde konkurrencedygtige priser og pleje langsigtede partnerskaber med vores kunder i Danmark. Med centralisering af vores aktiviteter mod det industrielle segment på en åbenlys central lokation i Skandinavien, kan vi nemt og hurtigt nå ud til hele det skandinaviske marked på en særdeles effektiv og bæredygtig måde. Vi kender markedet i Danmark og ved, at der vil være masser af fordele for både nye og eksisterende kunder med vores Special-Hose Center.

Afdelingen i Helsingborg er udstyret med den nyeste teknologi med mulighed for certificeret svejsning, for at presse industrislanger op til 10” samt for at spræng- og trykteste.

For Produktchef Bo Teilberg Nielsen er der stor glæde over åbningen og muligheden for at følge processerne tæt og invitere skandinaviske kunder på besøg:

- I Helsingborg har vi blandt andet Skandinaviens vel nok største lager af betonslanger. Herudover lagerføres der slanger og produkter til en bred vifte af applikationer, kemi, olie, gas, fødevarer, transport med mere.

En ting er det udvidede lager, men der hvor Dunlop Hiflex virkelig vil adskille sig fra konkurrenterne, er de skræddersyede kundespecifikke løsninger. Hertil tilføjer Bo T. Nielsen:

- Vi har tidligere skullet tilpasse vores løsninger til kunder via vores special hose division i Benelux – nu åbner vi centralt i Skandinavien, og kan på den måde sikre vores nærhed, tage kunden med til audit og overvære produktion og processer. Det er vigtigt for os, at kunden oplever os som en partner, hvor vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning.

Dunlop Hiflex Special Hose Division i Helsingborg har været i fuld drift siden 1. april og beskæftiger i dag både svejsere, produktions- og lagermedarbejder, samt centrale funktioner som produktspecialister og marketing.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079